Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

s-betu.jpgzeretettel köszöntöm településünk, Kastélyosdombó hivatalos honlapján. Magamról röviden; Kirizs Zsolt vagyok, mondhatni tős-gyökeres kastélyosdombói polgár, 1994-ben lettem önkormányzati képviselő, és Nagy M. László polgármester helyettese (alpolgármester), 1998 óta pedig megszakítás nélkül a település polgármestere. A közösségért társadalmi megbízatásban végzett munkámmal azon fáradozom, hogy a lehetőségek szerint gyarapodjon, szépüljön és épüljön Kastélyosdombó. Ez az elmúlt évekre és ciklusokra visszatekintve hol jobban, hol kevésbé jól sikeredett, ami függvénye volt többek között az adott kormány önkormányzatokat erősítő, vagy éppen gyengítő politikájának is, persze a teljesítményeinknek azért mi magunk is okozói, részesei és nem egyszer szenvedő alanyai is voltunk.

Hogy az eltelt húsz év teljesítménye, mérhető eredménye sok vagy kevés, azt gondolom, mérlegelje ki-ki a maga mércéjével. Jómagam úgy vélem, nem teljesítettünk sem jobban, sem rosszabbul, mint egy átlagos délmagyarországi kistelepülés. Ám azt mondom: böngéssze végig honlapunk oldalait, nézze meg az ünnepeinkről készült fényképeket, tekintse meg az alábbi bemutató videót, és amennyiben tetszettek a látottak- olvasottak, kerekedjen föl, és látogasson el településünkre! Jöhet bármikor, de kiemelten ajánlom szíves figyelmébe a mára már hagyományossá vált községi ünnepünket, a "Dombó-Fest" néven bevezetett és 'elhíresült' egész napos rendezvényünket, amelyet általában szeptember hónapban rendezünk, "Nyárbúcsúztató" névvel és ennek megfelelő hangulatban!

Köszönöm, hogy végigolvasott, köszönöm a településünk iránti érdeklődését, abban a reményben elköszönve, hogy egyszer talán személyesen is találkozhatunk. Itt, Kastélyosdombón!